Fred Van Leer Brandweer Huis

Diposting pada

De stylist werd vorige maand in zijn huis in rotterdam met een vuurwapen bedreigd. Fred van leer kwam afgelopen vrijdag in het nieuws nadat iemand een veelbesproken seksvideo had gedeeld via social media.

Geemotioneerde Fred Van Leer Ik Heb Mezelf Iets Aangedaan Ditjes Datjes

Hij doet zijn verhaal in een bijna vijftien minuten durende video op instagram.

Fred van leer brandweer huis. Grote paniek in rotterdam zondag waar in de loop van de middag politie en brandweer kwamen aangesneld bij de woning van fred van leer 44. De halve straat werd afgezet en de tv persoonlijkheid werd uit zijn woning getakeld. Bekijk alle 112 meldingen rotterdam.

Volgens zijn management is fred ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Na het uitlekken van een sekstape is fred van leer door een heel zwaar emotioneel dal gegaan. Fred van leer met spoed opgenomen afgelopen vrijdag raakte de stylist veelbesproken door een seksfilmpje van hem dat veelvuldig.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Net nu het weer wat beter leek te gaan met fred van leer 44 krijgt de stylist een nieuwe klap te verwerken. Rotterdam de rotterdamse fred van leer is zondagmiddag in het ziekenhuis opgenomen de stylist zou vanmiddag rond half vier door de brandweer uit zijn huis in rotterdam zijn gehaald en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft in amsterdam een 22 jarige man aangehouden voor de overval op fred van leer. Bekijk het volledige bericht waarnaar verwezen wordt. Hij is vanochtend namelijk in zijn woning in rotterdam overvallen door twee mannen die zich voordeden als medewerkers van postnl.

De brandweer heeft fred met een hoogwerker uit de woning moeten halen waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Grote paniek in rotterdam zondag waar in de loop van de middag politie en brandweer kwamen aangesneld bij de woning van fred van leer 44. Deze geruchten werden kwamen enerzijds doordat er vanmiddag een ambulance moest komen naar de straat waar fred van leer woont rotterdam en anderzijds screenshots van een whatsapp gesprek van iemand die een video en een foto had gepost van de situatie in die straat.

Volgens zijn management is fred ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het gonsde aan het eind van de middag enorm van de geruchten op het internet dat fred van leer dood zou zijn. Er ontstond zondagmiddag grote paniek bij de woning van fred van leer toen zowel de politie als de brandweer aangesneld kwamen.

Bekijk de oorspronkelijke tweet. Afgelopen vrijdag raakte de stylist veelbesproken door een seksfilmpje van hem dat veelvuldig wordt gedeeld via sociale media. De brandweer heeft fred met een hoogwerker uit de woning moeten halen waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Ik begin dit filmpje met een zucht en dat is omdat ik eigenlijk nog helemaal niet klaar ben om iets van me te laten horen. Dit bericht is gevonden op twitter en hoeft niet afkomstig te zijn van een 112 hulpdienst.

Fred Van Leer Opgenomen In Ziekenhuis 112vandaag

Fred Van Leer Is Weer Uit Het Ziekenhuis Rijnmond

Albert Verlinde Dacht Dat Fred Van Leer Was Overleden

Levensbedreigende Situatie Fred Van Leer Met Spoed Opgenomen In Ziekenhuis

Tv Persoonlijkheid Fred Van Leer Naar Onbekende Locatie

Fred Van Leer In Ziekenhuis Na Uitlekken Sekstape Weekblad Party

Kapstokhaakje Brandweer Sass Belle Kinderkapstokken Kinderkamer Brandweerwagen

Politie Forceert Deur Fred Van Leer Na Verontrustende Tweet Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl

Brandweer Haalt Bekend Persoon Uit Woning Mathenesserlaan Youtube

Rode Fred De La Bretoniere Sandalen 304008

Dit Speelde Zich Afgelopen Zondag Af Thuis Bij Fred Van Leer En Waarom Hij Werd Afgevoerd Bekende Buren

112 Ridderkerk Fred Van Leer Door Hulpdiensten Uit Woning Gehaald In Rotterdam

Amsterdammer 22 Aangehouden Voor Woningoverval Op Fred Van Leer

Fred Van Leer Met Spoed Opgenomen In Ziekenhuis Mogelijk Zelfmoord Dagelijks Nederland

Fred Van Leer Admitted To Hospital News1 English

Zien Nieuwe Beelden Van Fred Van Leer Tijdens Vervoer Naar Ziekenhuis

Nog Meer Drama Fred Van Leer Overvallen In Eigen Huis Ditjes Datjes

Geemotioneerde Fred Van Leer Ik Heb Mezelf Iets Aangedaan Noordhollandsdagblad

Fred Van Leer Deed Zelfmoordpoging Is Ziedend Op Sbs 6

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *