Dutchbone Franky Stoel

Diposting pada

De franky stoel van dutchbone heeft een hoogte van 83 centimeter een breedte van 56 centimeter en een diepte van 46 centimeter. Kijk eens naar de dikke stiksels die in een ronde vorm lopen.

Dutchbone Franky Barkruk Barkruk Stoelen Barstoel

Products with a soul.

Dutchbone franky stoel. With a signature dutchbone. Mooie stoel van h 83 x b 56 x d 56 cm. Deze bruine franky counterkruk van dutchbone heeft een zithoogte van 65 cm en is geschikt voor een bar tafel en kookeiland van 93 95 cm hoog.

Set van 2 counterkrukken. Het decoratieve stiksel geeft deze stoel een vintage uitstraling. Stoel franky van dutchbone geeft karakter aan het interieur.

Het stalen onderstel in combinatie met de pu kunstleren zitting geeft franky een stoere vintage look. Stoel franky van dutchbone is een moderne eetkamerstoel die echt overal in huis geplaatst kan worden. Stoere combinatie van pu kunst leer en stalen onderstel.

Op een dutchbone stoel waant u zich in oriëntaalse sferen zoals op de kubu. Stoel franky van dutchbone is een moderne eetkamerstoel die echt overal in huis geplaatst kan worden. In de collectie dutchbone stoelen is er voor ieder wat wils van een luxueuze fluwelen stoel die enorm zacht zit tot een leren stoel met fijne armleuningen.

De stoel heeft een zithoogte van 48 centimeter. Zo zijn de eetkamerstoelen eenvoudig te combineren met de verschillende soorten eettafels van het merk. Franky heeft een onderstel van zwart gepoedercoat metaal een plywood zitting en een bekleding van vintage pu leer.

Zie jij op welke sport de dutchbone franky stoel geïnspireerd is. Je kunt voor de franky stoel kiezen uit verschillende. Een combinatie van vintage en modern.

Het ontwerp is geïnspireerd op een baseball zichtbaar in de opvallende stiksels van de lederlook zitting en rug van de eetkamerstoel. Leverbaar in zwart en bruin daarnaast is de franky ook leverbaar als barstoel. The sturdy stitching and bold black metal base remain to complete the stunning contrast.

Het fijne comfort in combinatie met het trendy design biedt een uitkomst voor elke eetkamer. In this version franky explores its more feminine side in soft rich velvet upholstery. We love global inspired interiors.

The franky velvet chair. Het decoratieve stiksel geeft deze stoel een vintage uitstraling. It s impossible to grow tired of our popular franky chair that s why we added yet another version to the series.

De kuip van deze comfortabele stoel is bekleed met kwalitatief hoogwaardig pu leer in de kleuren zwart of bruin. Veel van deze dutchbone stoelen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar waardoor er vast een kleur bij zit die past bij wat jij voor ogen hebt in je eigen interieur. Shop de dutchbone stoelen online of bezoek onze winkels.

De franky barkruk is een stoere barkruk met een comfortabele zitting van vintage kunstleer en een stabiel zwart metalen onderstel met voetensteun. De kuip van deze comfortabele stoel is bekleed met kwalitatief hoogwaardig pu leer in de kleuren zwart of bruin.

Dutchbone Stoel Franky Velvet Franky Velvet Chair Diningroom Diningroomdecor Stoelen Stoel Franky Eetkamerstoelen

Dutchbone Franky Bar Stool 3d Model Price Render Rendering 3dmodels Vray Design 3dmodel 3dart Photoshop Cgsouq Re Bar Stools Stool Leather Stool

Pin On Atelier

Dutchbone Franky Barkruk Barkruk Barstoel Stoelen

Dutchbone Franky Barkruk Barkruk Stoelen Barstoel

Dutchbone Franky Stoel Set Van 2 Stoelen Loods 5 Eetkamerstoelen Keukentafel Stoelen Stoelen

Dutchbone Franky Stoel Eetkamerstoelen Stoelen Meubel Ideeen

Franky Eetkamerstoel Set Van 2 Eetkamerstoelen Stoelen Bekleding

Dutchbone Franky Stoel Stoelen Keukenstoelen Kunstleer

Dutchbone Franky Stoel In 2020 Stoelen Stoel Franky Eetkamerstoelen

Franky Stoel Eetkamerstoelen Stoelen Meubel Ideeen

Counter Stoel Franky Velvet Stoelen Stoel Dutchbone En Stoel Franky

Dutchbone Franky Stoel Stoelen Kunstleer Stoel Dutchbone

Dutchbone Franky Stoel Stoelen Eetkamerstoelen Zwarte Stoelen

Franky Chair Van Dutchbone Dutchbone Stoel Zwart Dewoonzaken Design

Franky Brown Eetkamerstoelen Stoelen Stoel Loods 5

Dutchbone Franky Velvet Stoel Stoelen Stoel Franky Eetkamerstoelen

Dutchbone Franky Stoel Eetkamerstoelen Moderne Eetkamerstoelen Stoelen

Dutchbone Franky Velvet Stoel In 2020 Stoelen Eetkamerstoelen Stoel Dutchbone

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *