Huispakken Patty Brard

Diposting pada

Naast toiletpapier bestaat de collectie uit onder meer afwasborstels huishoudhandschoenen en keukenrollen. Televisiepersoonlijkheid en presentatrice patty brard lanceert vandaag haar eigen voorjaarsschoonmaakcollectie from pb with love in exclusieve samenwerking met kruidvat de collectie bevat diverse schoonmaakartikelen zoals een afwasborstel huishoudhandschoenen stoffer en blik en een vloerwisser.

Skm9ppwdzcroum

Maar wacht er is meer.

Huispakken patty brard. De collectie bestaat uit schoonmaakartikelen interieuritems en accessoires voorzien van speels dierenprintje. Patty brard mag zich naast presentatrice anno 2020 ook ontwerpster noemen. De bekende brunette heeft de handen namelijk ineengeslagen met drogisterij kruidvat waarvoor ze een kittige collectie vol schoonmaakartikelen heeft ontworpen.

7 aanbiedingen in december vind patty brard huispakken in huispakken op marktplaats 7 lokale aanbiedingen ga ervoor. Beleef de collectie van 22 februari tot en met 1 maart is deze exclusieve collectie ook te verkrijgen op de huishoudbeurs. Een beetje fan wil zich tijdens het schoonmaken natuurlijk ook kleden als patty.

Veel stijlvoller kan het niet volgens televisiepersoonlijkheid patty brard die vandaag haar voorjaarsschoonmaakcollectie from pb with love presenteert. De volledige from pb with love voorjaarsschoonmaakcollectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij kruidvat en op kruidvat nl zolang de voorraad strekt. In een speciale patty brard pop up shop ingericht als de huiskamer van patty kun je een deel van de.

Petula louise patty brard sorong nederlands nieuw guinea 25 mrt 1955 is een nederlandse tv persoonlijkheid presentatrice en voormalige zangeres luv. Schoonmaken met artikelen in panterprint. 8 aanbiedingen in december vind patty brard huispak in huispakken op marktplaats 8 lokale aanbiedingen ga ervoor.

De schoonmaaklijn van patty brard wordt door kruidvat verkocht onder de vlag from pb with love.

Ekwenvybicngcm

Video Patty Brard Zeer Succesvol Op De Huishoudbeurs Met Eigen Schoonmaakcollectie

Vind Patty Brard In Huispakken Op Marktplaats

Kruidvat Folder 20 11 2020 29 11 2020

Binnenkijken Bij Patty Brard Youtube

Patty Brard Kruidvat Collectie Blond Amsterdam En Meer Aanbiedingen

Patty Brard Lanceert Betaalbare Schoonmaakcollectie Vol Kittige Items

De Mooiste Tijd Van Het Jaar Patty Brard Is Nu Al Klaar Voor Kerst

4wqdl12hd Tv1m

Patty Brard Lanceert Eigen Schoonmaakcollectie From Pb With Love

Patty Brard Komt Met Schoonmaakcollectie In Panterprint Winq Nl

Met Of Zonder Huispak Roy Donders Doet Mee Aan Expeditie Robinson V Va Niets Te Verbergen

Panterprint Schoonmaakcollectie Van Patty Brard Wil Je Hebben

Geheim Gewichtsverlies Patty Brard Bitterballen U Rtl Boulevard Youtube

All About Luv Past Present Future And More From Pb With Love In Kruidvat Official Launch And Media Coverage

Zo Zag Patty Brard Er Vroeger Uit

Love It Patty Brard Lanceert Eigen Schoonmaakcollectie Beau Monde

Patty Brard Lanceert Nieuwe From Pb With Love Feestdagencollectie Triple P Entertainment

Roy Patty Home Facebook

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *