Gebouw De Walvis

Diposting pada

Het kantoorpand de walvis uit 1964 vormt een belangrijk onderdeel van de bouwgeschiedenis op bickerseiland. Toch is de walvis totaal verouderd en drong een ingrijpende renovatie zich op.

Amsterdam Bickersgracht Vanaf De Scheepswerf De Walvis Amsterdam Nederland Amsterdam Nederland

Kantoorgebouw de walvis wordt ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven én tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd.

Gebouw de walvis. Het gebouw heeft het centraal station in de nabijheid een weids uitzicht over het ij en een levendige omgeving met cafés restaurants en historische panden. Gasloos uiterst duurzaam met vrije kantoorruimtes en met een hoog afwerkingsniveau. Kantoorgebouw de walvis wordt ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven én tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd.

Oorspronkelijk gebouwd als graanpakhuis zweden voor de jeneverindustrie heeft het gebouw in de loop van de eeuwen verschillende functies gehad. Nieuwe gebruikers kunnen eind 2019 in een comfortabel gebouw trekken dat veel daglicht binnenlaat ruimtelijk en veilig is. Kantoorgebouw de walvis ligt op de westelijke eilanden van amsterdam.

Het plan omvat een herinrichting van de bestaande terreininrichting met maximaal behoud van de bestaande parkeervoorziening in een groenere aankleding en vernieuwing van de kade. Kaan architecten heeft in opdracht van de maarsen groep een renovatieplan ontwikkeld. Het bestaande gebouw wordt gestript tot de betonnen draagconstructie bloot komt te liggen.

Voor de verhuurder een mooie uitgangspositie om de walvis aan de man te brengen. Door het gebouw op te waarderen. Gebouw uit de jaren 60 krijgt uitstraling die binnen vele jaren nog niet zal misstaan.

Door de jaren heen heeft het gebouw echter veel verbouwingen en aanpassingen door gebruikers ondergaan. Samen met de ontwikkelaar en architect geven we vorm aan een aantrekkelijk gebouw dat energiezuinig en gasloos is. Kaan architec ten maakte een renovatieontwerp waarbij de kwaliteiten van het oorspronke lijke gebouw gerespecteerd werden maar dat ook voldoet aan de nieuwste.

De walvis is een verbouwd pakhuis uit ongeveer 1832 in de sfeervolle binnenstad van schiedam gelegen aan de walvisstraat 6. Gasloos uiterst duurzaam en met een hoog afwerkingsniveau. Hierbij worden de bestaande gevels en installaties verwijderd.

Pin Van Jackie C Op Leeuwarden Walvis Nederland Blauw

Strand En De Walvis Barcelona Afbeeldingen Kunstwerk

Cafe De Walvis 212 Rue Antoine Dansaert 1000 Brussels Walvis Terras Cafe

De Skycraper Enorme Plastic Walvis In De Catharijnesingel Voor Tivolivredenburg In Utrecht Utrecht Walvis Nederland

Pin Op Afval

Balna Het Walvis Gebouw In Boedapest Boedapest Walvis Gebouwen

Studiokca Stuurt Vijf Ton Zware Walvis Uit Gerecupereerd Plastiek Naar Brugge Thalmaray Co Walvis Brugge Straatkunst

Pin Op Ropstar Blogs Architectuur

De Walvis Terschelling Walvis Noordzee Nederland

Applaus Zorghelden 17 18 Maart 2020 In 2020 Photo Female Art T Art

Paviljoen De Walvis B V Over Google Strandtent Walvis Paviljoen

Pin Op Festival

Utrecht Strikt Triennale Walvis Brugge In De Buurt Hln Utrecht Walvis De Brug

Molen De Walvis En Etenietfabriek Van De Berg Windmill Painting Art

Cafe De Walvis Amsterdam Hotspot Your Little Black Book Amsterdam Walvis Amsterdam Nederland

Cet Boedapest Moderne Walvis Vormige Gebouw Aan De Oever Van De Rivier Donau Hongarije Boedapest Gebouwen Walvis

Studiokca Stuurt Vijf Ton Zware Walvis Uit Gerecupereerd Plastiek Naar Brugge Thalmaray Co Brugge Walvis Tonen

Balna De Walvis Van Glas Gevangen Tussen Twee 19e Eeuwse Pakhuizen Is Een Ontwerp Van De Nederlandse Architect Kas Oosterhui Architecten 19e Eeuw Pakhuizen

Schiedam Molen De Walvis Walvis Foto Molen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *