Het Huis Van Cristiano Ronaldo

Diposting pada

Het huis van binnen. Cristiano ronaldo kan na zijn carrière als voetballer prima aan de slag als makelaar.

Cristiano Ronaldo House Tour 2017 Youtube

Cristiano ronaldo is slachtoffer geworden van een inbraak.

Het huis van cristiano ronaldo. Ronaldo hoeft niet meer in. Criminelen drongen het huis van de 35 jarige stervoetballer binnen op madeira. In elk geval heeft hij genoeg voertuigen in overeenstemming met zijn status als voetbal superster.

Are you ready to see cristiano ronaldo s incredibly beautiful house. New video cristiano ronaldo s house in madrid inside tour i hope you like the vi. De superster wil niet dat er ook maar iets over zijn privΓ©leven openbaar wordt.

Cristiano ronaldo is namelijk niet alleen een wereldberoemde voetbalster maar staat ook behoorlijk bekend om zijn investeringen in huizen. Ze stuurde hem naar professionele hulp van het weinige geld dat ze had. Het huis van messi van binnen heeft hoge plafonds en wanden met een melkkleur.

De inbraak vond woensdag plaats na de oefeninterland van. De portugese politie kon de inbreker al identificeren op basis van de camerabeelden. In 2009 kocht hij een hotel in portugal.

Natuurlijk is hij niet zo n dwangmatige verzamelaar als zijn eeuwige rivaal cristiano ronaldo. Het huis van messi is behoorlijk spectaculair maar wat ronaldo bezit is misschien nog wel spectaculairder. Mensen die in het huis van cristiano ronaldo werken zijn verplicht een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Ronaldo gebruikt het huis op zijn geboorte eiland madeira enkel tijdens zijn vakanties. Cristiano ronaldo heeft zijn fans op twitter een exclusieve rondleiding gegeven door zijn imposante woning in madrid. Dat bewijst hij zelf door op professionele wijze een rondleiding te geven door zijn eigen huis.

By the unknown known on dec 22 2015 0 comments. Een rondleiding door het huis van cristiano ronaldo. Het is dan ook geen wonder dat het huis van cristiano ronaldo bijzonder luxe is.

Toen cristiano ronaldo op zijn 14e het huis uit ging om te voetballen voor sporting lissabon realiseerde moeder maria dolores zich dat hugo in de problemen zat. Altijd al willen weten hoe de beste voetballer ter wereld woont. Cristiano recovers from covid 19 https t co.

Van praag behoorde een tijdje tot de vicepresidenten van het europese.

Pin By Shelby On Soccer Real Madrid Wallpapers Madrid Wallpaper Real Madrid Soccer

Pin On J Sketch

Cristiano Ronaldo On Instagram Cristiano Ronaldo Is The First Player In Football History To Win Uefa Tr Cristiano Ronaldo Ronaldo Cristiano Ronaldo Quotes

Cristiano Ronaldo Cr7 Celebrates A Goal Real Madrid 2015 Away Shirt Ronaldo Real Madrid Cristiano Ronaldo Cr7 Cristiano Ronaldo 7

Cristiano Cristiano Ronaldo Cris Cr7 Cristiano Cr7cleats Cr7juve Cr7realmadrid Cr7crunchfitnes Ronaldo Cristiano Ronaldo Diego Maradona

Account Suspended Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Manchester Ronaldo

Cristiano Ronaldo Real Madrid Pictures And Photos Ronaldo Football Ronaldo Real Madrid Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo House Toekomstig Huis Architectuur Huis

Spanish Football Soccer Sports Blog Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Cr7

Pin On Cristiano 2

Cristiano Ronaldo House Tour Youtube

Soccerfanshop Nl De Online Voetbal Fanshop Van Nederland Voetbal Kleding Juventus Voetbal

Pin By 𝕄𝕦𝕀π•₯𝕒𝕗𝕒 π•‚π•™π•’π•Ÿ On Cristiano Ronaldo Ronaldo Juventus Cristano Ronaldo Ronaldo

Hamzaism On Twitter Ronaldo Goals Ronaldo Cristano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Wallpaper High Resolution 9to5animations Com Hd Wallpapers Gifs Backgrounds Images Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo Wallpapers Ronaldo

Pin On Cristiano Ronaldo 3

F Edits Cristiano Ronaldo Cr7 Cristiano Ronaldo Wallpapers Ronaldo Wallpapers

Cr7 Wallpapers Free Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo Ronaldo

Listos Para Cuartos Alla Vamos No Como Otros Que Lloran Y Denuncian Bolas Calientes Pero Estan C 30 Day Ab Challenge Uefa Champions League Types Of Cardio

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *