Huis Van Reinout Oerlemans

Diposting pada

De vraagprijs was toen gedaald naar zo n 6 3 miljoen euro. Nadat hij deze begin dit jaar uit de verkoop haalde doordat niemand interesse had in het huis van 8 750 000 euro heeft hij nu een half jaar naar dato het landhuis een fikse korting gegeven.

Object Niet Meer Beschikbaar Pretty House Stucco Homes Cottage

De producent en presentator heeft zijn villa in laren met een vraagprijs van 8 7 miljoen euro naar schatting het duurste huis van nederland uit de verkoop gehaald.

Huis van reinout oerlemans. Reinout oerlemans zijn vrouw danielle overgaag en hun vier kinderen zullen dolblij zijn met de aankoop van dit schitterende monumentale pand midden in bruisend amsterdam. En het is indrukwekkend abonneer je gratis voor meer video s. Hollywood thijmen heeft een broertje benjamin 11 en twee zusjes fiene 13 en katelyn 7.

Nieuwe megavilla reinout oerlemans kost 19 miljoen het pand werd in 2015 al aangekocht en telt acht slaapkamers elf badkamers inclusief toiletten en kostte naar verluidt ruim 21 miljoen dollar. Reinout en daniƫlle verhuisden een aantal jaar geleden met hun gezin naar los angeles. Reinout oerlemans koopt voor 25 miljoen een huis in la.

Oerlemans heeft voor zijn huis in la 19 miljoen dollar neergelegd omgerekend 14 7 miljoen euro. Begin 2018 haalde reinout de villa weer van de markt om het er in juni weer op te zetten. Natuurlijk veel leuker gelegen dan het landhuis in het gooi dat uiteindelijk is verkocht voor een bedrag van 6 1 miljoen euro.

Voor het duurste huis in nederland dat nu te koop staat op funda wordt slechts een. De familie oerlemans heeft zijn huis in het gooi weer te koop gezet. 19 juni 2018 11 25.

Hun oude huis in laren kwam daarom op de markt voor 8 8 miljoen euro. De oerlemansjes zullen blij zijn dat de villa nu voor 6 1 miljoen euro van eigenaar veranderd want zij hebben het prima ma naar hun zin in hun nieuwe amerikaanse villa en voelen geen enkele aandrang terug te keren naar nederland. Het kan want het staat te koop.

Danielle oerlemans deelt trots kiekjes van het paleisje dat gelegen is in de chique wijk van los angeles bel air. De familie oerlemans emigreerde in de zomer van 2008 naar de verenigde staten omdat reinout zijn bedrijf beter vanuit hollywood kon leiden. Het pand is gebouwd in 2002 en telt maar liefst 18 316 square feet oftewel ruim.

Reinout oerlemans behoudt zijn huis. Binnenkijken in het huis van reinout oerlemans in los angeles.

Met Pijn In Hun Hart Nemen Danielle En Reinout Oerlemans Afscheid Van Hun Huisje In Laren Of Zeg Maar Gerust Huis De Kast Van Een Villa Stond Te Koop Voor Zo

Huis Te Koop Herikerweg 1 7475 Ts Markelo Foto S Funda Huisstijl Huizen Huis

Duinweg 4 Wassenaar Toekomstig Huis Huizen Huis

Boekenroodeweg 85 Te Aerdenhout 1080p International Real Estate Real Estate House Styles

Pin Op Huizen Van Sterren

Reinout Oerlemans Zet Zijn Los Angeles Villa Te Koop Zie Foto S Bekende Buren Herenhuizen Los Angeles Villa

Reinout Oerlemans Haalt Zijn Miljoenen Landhuis Uit De Verkoop Zie Foto S Bekende Buren Huisstijl Landhuis Villa

Huis Te Koop Marthalaan 7 9 7511 Az Enschede Foto S Funda Huizen Architecten Villa

Aerdenhout Or Is It Knokke Huisstijl Huis Foto S

Pin Auf Quotes Van Passie Naar Succes

Pin Op Beautiful And Special Houses

Object Niet Meer Beschikbaar House Styles House Mansions

Groenlandse Kade 99 Vinkeveen Huisstijl Huis Inrichting Inspiratie Huizen

Reinout Oerlemans Zet Zijn Los Angeles Villa Te Koop Zie Foto S Bekende Buren Angeles Los Angeles Villa

Pin Op Amazing Homes And Interiors

Huis Te Koop Van Wulfenlaan 10 1251 Cw Laren Nh Foto S Funda Huizen Foto S Wonen

Pin Op Home Country House

Op 2 Minuten Fietsen Vanaf De Gezellige Dorpskern Van Laren Ligt Aan Een Rustige Onverharde Weg Achter Een Groene Muur Van Fraaie Oude Huizen Oude Bomen Huis

Enschede Marthalaan 7 9 De Hooge Lutte Exclusieve Huizen Huizen Villa Architecten

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *