Huis Doorn Museumwinkel

Diposting pada

Koop het boek vorstelijk verzameld en wilhelm ii in nederland 1918 1941 nu online via de webshop van huis doorn je vindt de webwinkel bovenaan de homepage geheel rechts op de menubalk. De jonge speurneuzen ontvangen bij de kassa in de museumwinkel van huis doorn in het poortgebouw voor 3 50 euro een punthelm van karton en een opdrachtenblad.

Webshop

Schuilt er een echte verkoper in jou en vind je het leuk om klanten uit alle windstreken te woord te staan.

Huis doorn museumwinkel. Begin vorige eeuw richtte wilhelm ii het huis in met kostbare meubelen kunst serviezen en zilver afkomstig uit zijn duitse paleizen. Tot de dood van wilhelm ii in 1941 was doorn een reservaat van het europa van voor de wereldoorlogen. Kom dan als vrijwilliger bij het team van de museumwinkel.

Huis doorn is een waterburcht uit de 14e eeuw dat aan het einde van de 18e eeuw verbouwd is tot een sierlijke buitenplaats. Het interieur biedt een authentiek beeld van het vorstelijke wonen. Alles is nog precies hetzelfde als op zijn sterfdag 1941.

In feite is huis doorn een mausoleum voor een tijdperk. Ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste publicaties rondom geschiedenis. De oorspronkelijke waterburcht uit de 14e eeuw is aan het einde van de 18e eeuw verbouwd tot een elegante buitenplaats.

Hoe leefde de verbannen duitse keizer wilhelm ii in zijn kasteel in doorn. Een keizerlijke residentie in een dorp dat is huis doorn. Terwijl overal in europa gestreden werd voor algemeen kiesrecht kissebiste de hofhouding in doorn over het herinvoeren van de traditionele hofetiquette.

Keizerlijke pracht en praal. Ook zijn er keizerlijke kunstvoorwerpen te aanschouwen. Hoe leefde de verbannen duitse keizer wilhelm ii in zijn kasteel in doorn.

De inrichting komt uit de keizerlijke paleizen in potsdam en berlijn. Beleef het mee en bezoek museum huis doorn. In 1322 werd het verwoest en herbouw vond ongeveer 25 jaar later plaats.

Huis doorn was oorspronkelijk een waterburcht die werd gebouwd eind 13e eeuw. Op het landgoed van huis doorn kunnen kinderen in de zomer tijdens de spannende en leerzame familiespeurtocht het geheim van de keizer het geheim van keizer wilhelm ontrafelen. Ervaar de vorstelijke grandeur in huis doorn.

Dankzij jou gaan bezoekers extra tevreden met hun aankoop naar huis. In de museumwinkel kan men terecht voor onder meer historische boeken en allerhande leuke cadeautjes en in de koffiekamer wordt koffie of thee geschonken. Wilhelm ii vulde zijn kleine landhuis met talloze kostbare meubelen kunst en zilver uit zijn duitse paleizen.

Het keizerlijke landhuis is omgeven door een. Wilhelm ii kocht het in 1919 en liet het van alle gemakken voorzien waarbij hij ook het 35 hectare grote park niet vergat. De inrichting is afkomstig uit paleizen in berlijn en potsdam.

De laatste duitse keizer wilhelm ii woonde tot zijn dood in huis doorn. Het huis ziet er nog steeds uit alsof er een vorst leeft.

Toegankelijkheid

Arrangementen Voor Bedrijven En Verenigingen

Bezoek Ons Online

Historisch Festival Doorn

Historie Van Het Huis

Museum Huis Doorn En Partners

Zaalverhuur

Museum Huis Doorn

Zaalgids

Trouwen Op Museum Huis Doorn

Kenniscentrum Woi

Herinrichting Dienstvertrekken

Dromen Van De Monarchie

Paviljoen Eerste Wereldoorlog

Huis En Collectie

Openingstijden Tickets

Kerstaudiotour En Avondopenstelling

Wijziging Openingstijden

Museumwinkel

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *