Gebouw De Maas Rotterdam

Diposting pada

Op 16 juni 2020 is de nieuwe 4e verdieping op de nieuwe maaskant geschoven. Het gebouw de rotterdam is gerealiseerd op een bijzondere locatie direct aan de rivier de maas op de wilheminapier te rotterdam.

Pin Op Housing High Rise

De rotterdam is een gebouw op de wilhelminapier in rotterdam ontworpen door het office for metropolitan architecture van rem koolhaas en ontwikkeld door ovg real estate het complex staat tussen de toren op zuid en cruise terminal rotterdam en is eind 2013 voltooid.

Gebouw de maas rotterdam. Op 21 november 2013 ontving de grootste gebruiker de gemeente rotterdam de sleutel. Het gebouw de maas het hoofdkantoor van de rws directie zuid holland aan de boompjes in rotterdam. Het ontwerp biedt ruimte aan kantoren een.

De coolste wijk van de stad. Het gebouw is ontworpen door oma architecten en door mab development samen met ovg projectontwikkeling ontwikkeld. De maasbode is niet zomaar een gebouw.

Het gebouw bestaat uit hoogwaardige kantoren luxe appartementen viersterren designhotel. Podium aan de maas in rotterdam organiseert uw evenement van 10 tot 150 personen uitstekende referenties uitzicht op de maas catering podium evenement arrangementen. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen.

De 800 m2 grootte constructie van glas en staal rust op vier kolommen die het gewicht dragen. Op het bestaande gebouw wordt een uitbreiding gerealiseerd in de vorm van een glazen volume. Realisatie 24 8 1999 vervaardiger rens jacobs provincie zuid holland trefwoorden.

Rijkswaterstaat dienst zuidholland rotterdam rijkswaterstaat westnederlandzuid rotterdam rijkswaterstaat dienst zuid holland rotterdam rijkswaterstaat dienst zuid holland rotterdam rijkswaterstaat dienst zuidholland rotterdam rijkswaterstaat gebouw de maas rotterdam rijkswaterstaat gebouw de maas 2e verd. Dit 70 meter hoge gebouw aan de william boothlaan op de hoek schiedamse vest en de schiedamsesingel heeft binnenstraten op hoogte. Gebouw de maas boompjes 200 3011 xd rotterdam maandag 12 november 2012 datum zoals besproken ter informatie t 010 402 69 03 info verkeersonderneming nl verkeersonderneming nl gebouw de maas boompjes 200 3011 xd rotterdam de basis van de verkeersonderneming is onze cultuur van kennisuitwisseling creativiteit en innovatie.

Midden in het centrum van rotterdam. Rijkswaterstaat dienst zuidholland rotterdam rijkswaterstaat westnederlandzuid rotterdam rijkswaterstaat dienst zuid holland rotterdam rijkswaterstaat dienst zuid holland rotterdam rijkswaterstaat dienst zuidholland rotterdam rijkswaterstaat gebouw de maas rotterdam rijkswaterstaat gebouw de maas 2e verd. Kleur negatief 6×6 cm.

Nieuwbouw vervoer over de maas. In deze lijst staan de hoogste gebouwen van rotterdam rotterdam is bekend als dé hoogbouwstad van nederland in het in de tweede wereldoorlog verwoeste centrum zijn veel hoge kantoor en woontorens gebouwd. In de wijk cool witte de with district.

Bij de revitalisering van de oude havengebieden wordt vaak gebruikgemaakt van hoge woon en kantoortorens.

Rotterdam By Night Langs De Nieuwe Maas Ms Fotografie In 2020 Rotterdam Gebouwen Stad

Pin Op My Photos Rotterdam

Jeroenvandam On Instagram There S Nothing Like Dutch Design Rotterdam Rotterdam Architectuur Gebouwen

Rotterdam Aanraders Mooie Stad Aan De Nieuwe Maas Zosammieenzo Rotterdam Stad Weekendje Weg

Kom Ie Uit Rotterdam Dan On Instagram Manhattan Aan De Maas Foto Robertonederveen Rotterdam Rotterdam010 Komieuitr In 2020 Rotterdam Stad Nederland

Schip En School In 2020 Moderne Gebouwen Architectuur Rotterdam

Op Avontuur In Rotterdam Rotterdam Steden Reizen

Station Rotterdam Maas Stationsgebouw Ii 1930 Rotterdam Oude Foto S Maas

View Of River Nieuwe Maas With Maastower And Noordereiland In Rotterdam The Netherlands

De Hoge Erasmus En De Hoge Heren Aan De Nieuwe Maas Rotterdam Rotterdam Heren Maas

View From The Nieuwe Maas Rotterdam Lucht Maas

Fotografie Archives 3develop Beeldblog In 2020 Rotterdam Landschappen Fotografie

Rotterdam De Maas Spiegelend Kantoorgebouw 1989 Aan De Boompjes Zetel Van Rijkswaterstaat West Nederland Zuid Rotterdam Nederland Stad

Selected Projects Pavilion Strand Aan De Maas Paviljoen Strand Maas

Een Wereldlocatie In Rotterdam Direct Aan De Maas Centraal In Het Historische Scheepvaartkwartier Ligt Het Wereldmuseu In 2020 Rotterdam Fotomarketing Vergaderzalen

Terug Naar Hoogvliet 3develop Beeldblog Rotterdam Wandelen De Overkant

De Hoge Heren In 2020 Architectuur Rotterdam Stad

Rotterdam Boompjes Rederijstraat Gebouw De Maas Gebouwen Rotterdam Maas

Rotterdam Wtc Gebouw Gebouwen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *