Huis Reinout Oerlemans Los Angeles

Diposting pada

Hij haalde vorige week nog zijn huis in het gooi van de markt het schijnt dat oerlemans met zijn familie naar bel air verhuist. Binnenkijken in het huis van reinout oerlemans in los angeles.

Pin Op Amazing Homes And Interiors

En het leven in california bevalt danielle opperbest.

Huis reinout oerlemans los angeles. Reinout oerlemans zet droomhuis in los angeles te koop. Danielle oerlemans deelt trots kiekjes van het paleisje dat gelegen is in de chique wijk van los angeles bel air. Eind 2007 kocht reinout oerlemans quote 500 nr.

Zij woont samen in een eigen huis in los angeles california. Californië is een bijzondere staat omdat iedereen hier sport en gezond leeft. Er zijn ergere plekken om in lockdown te gaan dan het huis waar daniëlle en reinout oerlemans wonen met hun vier kinderen.

350 72 miljoen de tent in los angeles voor 7 5 miljoen maar toen was het nog een bouwval het mag gezegd worden. Maar ook starters willen snel een huis kopen en wachten niet op lagere overdrachtsbelasting. Danielle overgaag vermogen salaris huizen en auto s geschat vermogen.

Daar hij vorige week zijn landhuis in laren uit de verkoop heeft gehaald doen geruchten de ronde dat het gezin oerlemans wel eens terug zou kunnen keren naar nederland. Dat is echter niet het geval. Tijdens de verbouwing is.

En het is indrukwekkend abonneer je gratis voor meer video s. De grote villa heeft. Lengte gewicht lichaamsafmetingen.

Reinout oerlemans heeft zijn luxe villa in los angeles te koop gezet voor een 21 miljoen dollar. De hollandse televisieproducent vraagt een bedrag van maar liefst 21 miljoen dollar voor de luxe villa. Daniëlle oerlemans de 44 jarige vrouw van producent reinout oerlemans 46 is laaiend enthousiast over het resultaat van de jaren durende verbouwing van hun droomvilla in los angeles.

Reinout oerlemans heeft zijn villa in los angeles vandaag te koop gezet. Uitzicht over los angeles. Het heeft even geduurd en het mocht wat kosten maar het landhuis dat reinout en daniëlle oerlemans in 2016 kochten in los angeles voor 21 440 000 is nu na vier jaar naar wens van het echtpaar verbouwd.

Het kan want het staat te koop. Het pand is gebouwd in 2002 en telt maar liefst 18 316 square feet oftewel ruim. Reinout oerlemans stand houden in 2020 deze 15 sterren hebben de knapste vrouwen ter wereld aan de haak geslagen.

De riante villa in bel air een van de rijkste wijken van los angeles.

Pin Op Beautiful And Special Houses

Reinout Oerlemans Zet Zijn Los Angeles Villa Te Koop Zie Foto S Bekende Buren Herenhuizen Los Angeles Villa

Reinout Oerlemans Zet Zijn Los Angeles Villa Te Koop Zie Foto S Bekende Buren Angeles Los Angeles Villa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *