Huis Cristiano Ronaldo Turijn

Diposting pada

Cristiano ronaldo one of the world s best football players owns a 7 2 million house in madrid it is an 8600 square foot one story house that boasts seven bedrooms eight bathrooms a trophy room and kids playrooms as well as ronaldo s initials decorating various surfaces. Het is dan ook geen wonder dat het huis van cristiano ronaldo bijzonder luxe is.

Ronaldo Koopt Italiaanse Villa Met Twee Geheime Ingangen

Cristiano ronaldo s kickboxer friend has reportedly been arrested by police over an alleged hotel assault.

Huis cristiano ronaldo turijn. Thieves break into cristiano ronaldo s seven floor home in madeira and steal personal items after garage door was left open police are investigating a reported burglary at the football star s. Cristiano ronaldo s new house in torino inside tour 2018 new cristiano ronaldo s new house in torino inside tour 2018 newcristiano ronaldo s new hous. Cristiano ronaldo heeft huizen over de hele wereld.

Cristiano ronaldo verruilt na negen jaar real madrid voor juventus met een salaris van 30 miljoen euro per jaar. Cristiano ronaldo dos santos aveiro is an award winning portuguese football player that has played for some of the biggest football teams around the globe. Cristiano ronaldo is a portugese soccer player currently playing for the spanish la liga squad real madrid.

Huis van neem een kijkje in 5 peperdure huizen van cristiano ronaldo. He also serves as captain of the portuguese national team. New video cristiano ronaldo s house in madrid inside tour i hope you like the vi.

Neem een kijkje in zijn perdure huis in new york madrid turijn. In 2009 kocht hij een hotel in portugal. Het huis van messi is behoorlijk spectaculair maar wat ronaldo bezit is misschien nog wel spectaculairder.

We ve got all the details of cristiano ronaldo house and more. But first here s a bit of background you may not have known. Are you ready to see cristiano ronaldo s incredibly beautiful house.

That success has of course funded some incredible purchases. Als we een glimp van cristiano ronaldo s huis opvingen was dat meestal zijn steriele woning bij madrid. Cristiano ronaldo is namelijk niet alleen een wereldberoemde voetbalster maar staat ook behoorlijk bekend om zijn investeringen in huizen.

Badr hari 31 is said to have been held after touching down in the moroccan city of. Ronaldo born in 1985 currently holds the distinction of being one of the most expensive players in football history after having transferred to real madrid in a deal worth 80 million 94m us 132m. Nog voordat zijn eerste salarisstrook op de.

Binnenkijken Cristiano Ronaldo Huurt Turijnse Villa Sterren Telegraaf Nl

Cristiano Ronaldo Hele Wedstrijd Beteuterd In Tribune Tot Hij Trofee Mag Tillen Voetbalnieuws Voetbalkrant Com

Cristiano Ronaldo Schrijft Nieuw Unicum Op Zijn Naam

Ronaldo Huurt Al Gigantische Villa In Turijn Axed

Turijnse Buurvrouw Wordt Nu Al Gek Van Cristiano Ronaldo En Wil Verhuizen Sportnieuws

Cristiano Ronaldo House Toekomstig Huis Architectuur Huis

Het Is Rond Cristiano Ronaldo Tekent Bij Juventus Sportnieuws

Binnenkijken Cristiano Ronaldo Huurt Turijnse Villa Youtube

Binnenkijken Bij Cristiano Ronaldo Die Voor Een Huurprijs Van 50 000 Per Maand Een Leuke Villa In Zijn Nieuwe Woonplaats Turijn Gevonden Heeft

Hij Had Nood Aan Wat Ruimte Cristiano Ronaldo Ruilt Eigen Luxeappartement In Voor Huurvilla In Rustig Vissersdorpje Corona Legt Ook Sportwereld Lam Hln Be

Saga Over Cristiano Ronaldo Blijft Duren Al Drie Jaar Geen Speler Meer Gedribbeld Voetbalnieuws Voetbalkrant Com

Cristiano Ronaldo S New House In Turin Cristiano To Juventus 2018 Youtube

Zo Ziet De Turijnse Luxevilla Van Cristiano Ronaldo Er Vanbi Het Nieuwsblad Mobile

Lmq2yue4hibiom

Huis Cristiano Ronaldo Portugal

Cristiano Ronaldo S Houses In Turin Italy Google Maps

Supertalent Matthijs De Ligt Krijgt Advies Van Niemand Minde Het Nieuwsblad Mobile

De Huizen Van Ronaldo New York Madrid En Turijn

Cristiano Ronaldo Laat Zijn Immense 7 1 Miljoen Huis In Madrid Zien Video Axed

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.