Huis In Het Bos Te Koop Belgie

Diposting pada

Perceel 236a is de weg gelegen op het marlot dat toegang geeft tot de twee volgende percelen bos. Landschappelijk waardevolle agrarische gebieden oppervlakte.

Pin Op Houses

Vind wat je zoekt voor de beste prijs.

Huis in het bos te koop belgie. Ondanks dat het huis volledig is gerenoveerd zijn ook klassieke elementen behouden zoals een indrukwekkende houten trap naar de eerste verdieping. Boven zijn er 3 ruime slaapkamers en een g. Provincies van belgië gesorteerd per gewest.

Bekijk dit huis op toplocaties 2. Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Uw bewaarlijst analytische cookies van google analytics om de.

10 huizen te koop in antwerpen 3 huizen te koop in limburg 3 huizen te koop in vlaams brabant 1 huis te koop in oost vlaanderen. 20 couvin 18 dec. Bossen te koop kies een categorie ingebouwde eigendommen kastelen boerderijen grote eigendommen bossen landbowgronden huizen verkalingen appartementen in frankrijk verfijn uw zoekopdracht.

We hebben 20 koopwoningen voor je zoekopdracht bosgrond met prijzen vanaf 10 900. 0 huizen te huur in geheel belgie. Huis te koop in zoutleeuw bevindt zich in 3440 zoutleeuw provincie vlaams brabant deze vernieuwde rijwoning is gelegen in het centrum van zoutleeuw op wandelafstand van de winkels en scholen.

5a 36ca perceel f271 is het bos geleden in den danwinkel. 88 huizen te koop in geheel belgie. Luxemburg 1 huis te koop in de eifel.

Door op ok ik snap het te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op onze website zoals omschreven in onze algemene voorwaarden zoals functionele cookies om een juiste werking van deze site mogelijk te maken b v. Gerenoveerd huis te koop in veerle heide laakdal. De epiceastraat staat bekend als één van de mooiste straten van mol.

Een perceel grond bos met mogelijkheid tot bouwen gelegen te 5560 couvin bruly de pesche in het domein la forestière q 139 000 00 18 dec. 5 huizen te koop in de ardennen prov. Het huis vol karakter is op de begane grond samengesteld uit twee prachtige woonkamers een open keuken te vervangen een badkamer een wasruimte en een apart toilet.

Wij stellen u dit charmante 2 gevels huis voor in het hart van het dorp baillonville vlakbij de hoofdwegen. Hoeveweg 7 rijkevorsel verscholen in het bos van kempen vinden we het parkdomein van de prachtige kasteelhoeve van hof ter looi terug. Huis te koop in gits 3 slpks.

Hier koopt u een plek in het bos niet enkel een huis. Drie percelen bosgrond worden te koop aangeboden.

Luxe Bungalow Op De Veluwe Chalet Boshuis Vakantiewoning Recreatiewoningen Te Koop Marktplaats Nl Bungalow Chalets Huizen

Pin Op Houses

Het Warredal Neeroeteren Bos Huis Lodges Belgie

Viaanse Bos 1 In Vianen 4133 Le Huisstijl Huis Tuin

Viaanse Bos 1 Te Vianen Architectuur Huis Huis Buitenkant Buitenkant Huis

Visrijke Vijver Met Gemeubeld Vakantie Chalet Chalets Vijver Vakantie

Pin Op Extraordinary Houses

Vakantiehuis In Durbuy Belgie Belgie Overdekt Zwembad Bungalow

Van Apers Oude Bouwmaterialen Antieke Bouwmaterialen Haarden Sierschouwen Antieke Schouwen Rustieke Bouwmateria Buitenkant Huis Huis Buitenkant Exterieur

Huis Te Koop Huisdesign Huisstijl Huis

Huis Te Koop In Wellen 449 000 Ct8gj Zimmo Be Lvg Vastgoed Vastgoed Huis Wells

Pin Op Appartementen In Een Kasteel

Pin Op Appartementen In Een Kasteel

Te Koop Villa Landhuis Melkouwen 15 2590 Berlaar Huis Buitenkant Buitenkant Huis Architectuur Huis

Een Unieke Kijk In Het Universum Van Binnenhuisarchitecte Elise Van Thuyne Bos Huis Architectuur Binnenhuisarchitect

Chalet Te Koop Stacaravan Recreatiewoning Vakantiehuis Kopen Stacaravan Chalets Kop

Pin Op Extraordinary Houses

Treehouse Studio Bijzondere Plek Vlakbij Het Bos Houten Huisje Te Huur In 2020 Penthouses Romantische Vakanties Huis Buitenkant Design

Huis Te Koop In Belgie En Buitenland Hebbes Be Huisstijl Huis Huizen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.