Huis Angus Young Aalten Adres

Diposting pada

De gitarist liet in 2009 een enorm huis bouwen in aalten in gelderland. Hij woont hier met zijn nederlandse vrouw ellen van lochem.

Cafe Schiller Aalten 1910 Geschiedenis Nederland

In deze 2de video gemaakt van een foto zie je het huis van angus young in aalten nederlandhet eerste deel kun je hier bekijken https.

Huis angus young aalten adres. De muzikant is anno 2020 bekend van ac dc. Angus young en ellen bouwen immens huis. Angus young zijn sterrenbeeld is ram en hij is nu 65 jaar oud.

Young heeft namelijk al jarenlang een huis in nederland. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. See 2 photos from 17 visitors to angus young ac dc house.

Découvre les 2 photos des 17 visiteurs de angus young ac dc house. The guitar god geboren te glasgow scotland united kingdom. Angus young s house aalten netherlands nl the scottish born australian musician and the lead guitarist songwriter and co founder of the hard rock band ac dc lives here the home has only recently been built.

Aalten soulzanger arthur conley stierf in 2003 in zijn woonplaats ruurlo een bandlid van smokie leeft al jaren in anonimiteit in doetinchem en angus. Aalten netherlands nl the scottish born australian musician and the lead guitarist songwriter and co founder of the hard rock band ac dc lives here the home has only recently been built. Op 31 3 1955 is angus young bijnaam.

De twee zijn getrouwd in 1980 maar angus probeert zijn privéleven zoveel mogelijk uit de media te houden. 2 fotos von 17 besucher bei angus young ac dc house anzeigen gebäude in aalten gelderland foursquare verwendet cookies um dir ein optimales erlebnis zu bieten um werbung die du möglicherweise siehst zu personalisieren und um werbetreibenden zu helfen ergebnisse ihrer werbekampagnen zu ermitteln.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.