Huisstofmijt Huiduitslag

Diposting pada

Huisstofmijtallergie is een allergische reactie op de uitwerpselen van huisstofmijten. Een andere reden voor huiduitslag kan een reactie van de huid zijn op bepaalde medicatie.

Officiele Website Creme Allergieen Aloe Vera

Met een bloedtest kun je antistoffen tegen huisstofmijt aantonen.

Huisstofmijt huiduitslag. Dit betekent dat ze deze huidschilfers afbreken. Een allergie voor huisstofmijt kan ook zeker jeuk en eczeem geven. Allergie voor huisstofmijt behandelen.

Waarschijnlijk komen ze je maar al te bekend voor. De beestjes voelen zich het meest thuis op donkere en vochtige plaatsen bij een temperatuur van rond de 25 c. Deze test is nauwkeuriger dan de huidpriktest.

Huisstofmijtallergie veroorzaakt allerlei klachten. Doordat ze zich voeden met huidschilfers van mensen zijn matrassen dekbedden en kussens ideale plaatsen voor mijten. Een behandeling van een allergie voor huisstofmijt kan bestaan uit een aantal stappen.

Dit zijn microscopisch kleine spinachtige diertjes die zich thuis voelen in stoffige plekken en zich voeden met huidschilfers van mens en dier. Je krijgt een bultje een rode huid en of jeuk. Deze aandoeningen gaan ook vaak gepaard met rode bultjes en of vlekjes op de huid.

En de restanten van deze voeding afbraakproducten van die huidcellen veroorzaken jeuk en pijn bij eczemapatiƫnten. Een allergische reactie op pollen voeding de zon of huisstofmijt kan een oorzaak zijn van huiduitslag. De arts spuit met een dunne naald vloeistof met huisstofmijt in de huid meestal op de rug.

Huisstofmijten zijn op zich onschadelijk maar je kunt hier allergisch voor zijn. Een mens verliest 1 gram huidschilfers per dag. Huiduitslag maar ook hoofdpijn vermoeidheid hoesten verstopte neus loopneus tranende ogen piepende ademhaling etc.

Huisstofmijten voeden zich met huidschilfers. Deze bevinding ligt in lijn met wat de studie van arlian en platts mills uitwees zie hierboven. De klachten ontstaan zowel door een directe huidcontact met de huisstofmijten als door het inademen van de uitwerpselen van de huistofmijten in de lucht.

Na ongeveer een half uur kun je zien of er een reactie ontstaat.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *