Hoogste Gebouw China

Diposting pada

Objecten die architectonisch geen onderdeel vormen van een gebouw zoals antennes worden niet meegeteld. Op 17 januari 2009 bereikte de burj khalifa zijn hoogste punt met 828 0 m.

Wordt Dit De Hoogste Toren Ter Wereld Toren Wolkenkrabbers Torens

De toren wordt ook wel china zun genoemd zun is een ouderwetse wijndrager waar het design van de toren op is gebaseerd.

Hoogste gebouw china. In dit overzicht staan enkel de gebouwen vermeld waarvan de bouw al is gestart en die volgens planning uiterlijk in 2021 zullen worden voltooid. De langste voltooide gebouw in beijing is momenteel de 81 verdiepingen tellende china world trade center tower iii bij 330 meter 1083 voet. Het 115 verdiepingen tellende in aanbouw zijnde gebouw wordt het op twee na hoogste gebouw van china.

De china zun welke gelegen is in beijing is relatief nieuw. Ook in chonqing 8. Het gebouw omvat een verscheidenheid aan ruimtes waaronder restaurants winkels kantoren en hotels en is verdeeld in 9 verschillende.

De gloednieuwe wolkenkrabber citic tower opgeleverd in 2018 is met 528 meter het hoogste gebouw van beijing de hoofdstad van china. In 2018 is de china zun geopend. Het gebouw heeft 108 verdiepingen.

Deze lijst toont de volledig afgewerkte hoogste gebouwen in aziƫ met een architectonische hoogte van minstens 350 meter zoals gerangschikt op 1 augustus 2018. En de op twee na hoogste is het park hyatt toren die zich op 250 m 820 ft eveneens met 63 verdiepingen. In 2021 staat slechts een handvol van s wereld s hoogste bouwwerken buiten aziƫ en staan zelfs 21 van de 50 hoogste gebouwen ter wereld in china.

De shanghai tower is een wolkenkrabber in het pudong district in shanghai china het gebouw heeft een hoogte van 632 meter en telt 126 verdiepingen boven de grond en 5 verdiepingen onder de grond. Het is tevens het hoogste gebouw van de stad beijing en het is een uitmuntend staaltje bouwwerk. De shanghai tower is de thuisbasis van s werelds snelste liften met een topsnelheid van 75 km per uur.

Dit gebouw is nu officieel het hoogste gebouw ter wereld. Als het in 2015 gereed is zal het 660 meter hoog zijn. Destijds had het taipei 101 gebouw in de taiwanese hoofdstad taipei met 508 meter officieel de titel hoogste gebouw ter wereld gemeten op antennehoogte maar het dak van dat gebouw bevindt zich op 449 meter.

In 2011 werd er begonnen met de bouw van dit gigantische 528 meter hoge gebouw. Hoewel het van een chinese verzekeringsmaatschappij is de ping an insurance worden de werkzaamheden uitgevoerd door de amerikaanse architectenfirma kohn pedersen fox associates. En dat is niet de enige stad in china waar het flink de lucht in ging.

China zun wordt een gebouw voor gemengd gebruik met 60 verdiepingen kantoorruimte 20. De op een na hoogste gebouw in de stad is de fortune plaza office building 1 die 260 meter 853 voet hoog met 63 stands verhalen. Constructies zonder verdiepingen zoals zendmasten en uitzichttorens worden ook hier niet meegerekend als gebouw.

De naam zun staat voor een oud. Alhoewel een groot deel van het gebouw in beslag genomen. Het gebouw met een oppervlakte van 2800 meter met 128 verdiepingen heeft ook de titel van het hoogste gebouw in het wolkenkrabbervriendelijke china.

Deze 5 nieuwe wolkenkrabbers hebben in 2019 een record gevestigd als hoogste gebouw van hun land. De wolkenkrabber staat in dubai in de verenigde. Daarmee is het de hoogste toren in een groep van drie wolkenkrabbers de andere torens zijn jin mao tower en shanghai world financial center het is de hoogste wolkenkrabber van china en de op een na.

10 Hoogste Gebouwen In De Wereld Edificios Famosos Dubai Arquitectura Edificios

De 10 Hoogste Nieuwe Gebouwen In 2015 Gebouwen Futuristische Architectuur Wolkenkrabbers

Dit Zijn De Hoogste Gebouwen Van 2015 Gebouwen

Pin Op High Rise

Kohn Pedersen Fox Associates Projects China Zun Tower Futuristic Architecture Skyscraper Facade Architecture

Pin On China

Pin Op Architecture

Pin Op Gebouwen

Het Hoogste Gebouw Architecture Skyscraper Modern Architecture

Pin Op China

Farrell Sets Sights Over 500 Metres With Second Chinese Skyscraper

Pin Op China

Pin Op Places To Visit Before You Die

Voel De Grond Onder Je Voeten Slapen In Een Wolkenkrabber Wolkenkrabbers Rondreis Architectuur

Pin Op China

Het Hoogste Gebouw Shanghai World Financial Center Shanghai Shanghai Hotels

Het Hoogste Gebouw Van Instanbul Gebouwen

De 10 Hoogste Wolkenkrabbers Van De Wereld Roomed Wolkenkrabbers Gebouwen Toren

Pin Op Futuristic Architecture

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *