Het Nieuwe Huis Van Gio

Diposting pada

Daar was de kapperszoon al maanden mee bezig maar nu is het eindelijk rond. Gio latooy gaat een nieuw huis kopen van ruim 1 2 miljoen euro.

Dit Is Het Huis Wat Ik Eindelijk Gekocht Heb Zwembad Youtube

Gio koopt zijn eerste huis.

Het nieuwe huis van gio. Dit is het nieuwe huis van afrojack 32 nick van de wall wereldwijd beter bekend als dj afrojack is degene die voormalig havenbaron jan rijsdijk heeft verlost van het belgische landgoed. Nou gio haal die verhuisdozen maar tevoorschijn. Het is eindelijk gelukt.

De jonge goedlachse jongen heeft op jonge leeftijd al een enorm huis gekocht waar wel veel moet aan gebeuren. Youtuber gio heeft zijn eerste huis verkocht. En net zoals in het vorige seizoen gaat dat gepaard met een lach en een traan.

Vanaf dinsdag kan je bij ons weer kijken naar een nieuwe reeks van het huis. Het gaat als een lopend vuurtje door krimpen aan de lek. Aan de video te zien is hij er maar al te blij mee en is hij klaar om uit huis te gaan.

Toch vindt de jonge vlogger het al wel een goed idee om zijn stulpje alweer in te ruilen voor wat nieuws. Een zielsgelukkige gio latooy vertelt in zijn vlog dit is het huis wat ik gekocht heb plus zwembad dat hij een huis hij bedoet een appartement gekocht heeft. Ik ben gio op dit kanaal kan je vooral video s vinden die ik niet upload op mijn hoofdkanaal gio oftewel neem een kijkje hoe ik in mijn dagelijkse leven l.

Dat liet de boy weten via instagram. Het gloednieuwe huis van don de jong staat in hartje roelofarendsveen. Dit nieuwe huis een plek om te zeggen dit is thuis alles nieuw.

Gio latooy woont nog niet zo heel lang in zijn luxe appartement. De 20 jarige youtuber heeft namelijk een nieuw huis gekocht in krimpen aan de lek. In het nieuwe woonprogramma blind gekocht vertrouwen zes koppels al hun middelen toe aan een aankoopmakelaar en interieurarchitect.

De entree de kamer het huis t is misschien nog even wennen maar binnenkort is het zeker jullie thuis samen verder een eigen huis maak van je woning meer dan een thuis nel van drie. Youtube ster giovanni latooy 22 staat op het punt een huis van 1 2 miljoen euro in het dorp te kopen. Don de jong 21 jaar en eigenaar van een nieuw huis.

De woonexperten gaan op zoek naar dat ene droomhuis dat de kandidaat kopers zelf maar niet te pakken krijgen én hakken voor hen de knoop door. Gio latooy koopt villa van 1 2 miljoen euro.

Voor Mijn Eerste Eigen Huis Kijken Met Zwembad Youtube

De Nieuwe Prachtige Villa The Sims 4 40 Youtube

1 000 000 Nieuwe Huis Tour Met 2 Zwembaden Youtube

Don De Jong Koopt Huis Van 8 Ton Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers

So6u1drhsbjvqm

Wow Ik Heb Het Huis Opnieuw Ingericht Youtube

Ons Almere Youtube Ster Gio Latooy Neemt Film Op In Noorderplassen

Dit Is De Nieuwe Aan Het Water Gelegen Villa Van Youtuber Gio Pure Luxe

Gio Latooy Koopt Huis Van Meer Dan 1 000 000 Euro Youtube

Gtst Acteur Vincent Visser En Youtuber Gio Latooy Onder De Indruk Van The Clock Tower Al Het Nieuws Uit Weesp

Het Huis Wordt Vanaf Nu Gesloopt Youtube

Dit Gaat Zijn Nieuwe Huis Worden Youtube

Gio Latooy Gaat Een Nieuw Huis Kopen Van Ruim 1 2 Miljoen Euro

Woning Landverhuizersplein 29 Rotterdam Oozo Nl

Cine Sneek In De Hilarische Komedie Project Gio Speelt

De Vloer Is Uit Mijn Huis Wat Nu Youtube

Gio Latooy Koopt Villa Met Zwevend Toilet Van 1 2 Miljoen Euro Wikker Nl Laatste Nieuws Over Youtubers

Gio Latooy Koopt Huis Van 1 200 000 Euro Youtube

Het Begin Van Mijn Nieuwe Huis The Sims 4 21 Youtube

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.