Gebouw De Walvis Amsterdam

Diposting pada

Het plan omvat een herinrichting van de bestaande terreininrichting met maximaal behoud van de bestaande parkeervoorziening in een groenere aankleding en vernieuwing van de kade. Kaan architecten heeft in opdracht van de maarsen groep een renovatieplan ontwikkeld.

Ijsbreker De Walvis Amsterdam Foto Ijsbreker

Kantoorgebouw de walvis ligt op de westelijke eilanden van amsterdam.

Gebouw de walvis amsterdam. Bij de walvis is het zelfs mogelijk om te dineren met groepen tot en met 50 personen. Graag bieden we u de mogelijkheid om de dinerwensen vooraf te bespreken. De buurt is levendig.

Pottenbakkerij de walvis is een klein gespecialiseerd tweemans bedrijf en bestaat al meer dan 30 jaar. Door onze goede relatie met gebouweigenaar maarsen groep werden we al in een vroeg stadium binnen het bouwteam van het project geëngageerd. De walvis het voormalige onderkomen van tns nipo heeft namelijk een indrukwekkende metamorfose ondergaan en begint een tweede leven als hoogwaardig multi tenant kantoorgebouw.

Ooit begonnen in een klein keldertje in het centrum van amsterdam hebben wij nu een ruime winkel in een karakteristiek 19e eeuws gebouw de vroegere walkartschool. Niets is echter minder waar. Een gebied waar wonen werken en ontspannen zich vermengen.

Het bestaande gebouw wordt gestript tot de betonnen draagconstructie bloot komt te liggen. De werf die de thuisbasis is van de walvis bevindt zich op het bickerseiland een van de levendige westelijke eilanden van amsterdam. Voor het renovatie project de walvis in amsterdam werd brcontrols gevraagd om het gebouw te voorzien van slimme technologiën.

Samen met de ontwikkelaar en architect geven we vorm aan een aantrekkelijk gebouw dat energiezuinig en gasloos is. Het gebouw heeft het centraal station in de nabijheid een weids uitzicht over het ij en een levendige omgeving met cafés restaurants en historische panden. Gasloos uiterst duurzaam met vrije kantoorruimtes en met een hoog afwerkingsniveau.

Cafés restaurants galerijen winkels sportfaciliteiten en uitgaansgelegenheden bevinden zich om de hoek. Aan de grote bickersstraat op het bickerseiland in hartje amsterdam lijkt een nieuw kantoorgebouw te zijn verrezen. Vraag eens naar de mogelijkheden aan de bar of stuurt een e mail naar info walvis amsterdam nl.

Hierbij worden de bestaande gevels en installaties verwijderd. Wij adriaan hund en dorine de boer hebben ons speciaal gericht op hoogwaardige steengoed producten. Gebouw uit de jaren 60 krijgt uitstraling die binnen vele jaren nog niet zal misstaan.

Door het gebouw op te waarderen. Nieuwsgierig geworden wat de walvis te bieden heeft. De complete werktuigkundige en sanitaire installatie in kantoorgebouw de walvis in amsterdam valt onder de verantwoordelijkheid van klimaatservice holland bv.

Voor de verhuurder een mooie uitgangspositie om de walvis aan de man te brengen. Kantoorgebouw de walvis wordt ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven én tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd. Nieuwe gebruikers kunnen eind 2019 in een comfortabel gebouw trekken dat veel daglicht binnenlaat ruimtelijk en veilig is.

A Whale S Tail Amsterdam Scheepvaartmuseum Scheepvaartmuseum

De Hoop Op D Swarte Walvis Restaurant Walvis De Hoop

Cafe Flamingo Biercafe In De Pijp Amsterdam Jupiler Amsterdam Restaurant

Pin Van De Architekten Cie Op The Whale Amsterdam Gebouwen Walvis Amsterdam

Cafe De Walvis Amsterdam Hotspot Your Little Black Book Amsterdam Walvis Amsterdam Nederland

De Skycraper Enorme Plastic Walvis In De Catharijnesingel Voor Tivolivredenburg In Utrecht Utrecht Walvis Nederland

Oud West Toko Restu Op De Kinkerstraat Dit Schijnt Misschien Wel De Beste Indonesische Afhaal Te Zijn Van De Stad Indonesisch Stad Lijst

Cafe De Walvis Amsterdam Walvis

Hero De Janeiro Amsterdam Street Art Street Art Graffiti Art Tours

Pin Van Jackie C Op Leeuwarden Walvis Nederland Blauw

Pin Op J Amsterdam

Nicolaas Wijnberg Scheepswerf De Walvis Op Het Prinseneiland Illustratie Painting Kunstenaar

Amsterdam Bickersgracht Vanaf De Scheepswerf De Walvis Amsterdam Nederland Amsterdam Nederland

1958 A View Of The Haarlemmer Houttuinen In The Haarlemmerbuurt Of Amsterdam Seen In The Direction Of Teerplein Before Amsterdam Straatfotografie Afbeeldingen

Applaus Zorghelden 17 18 Maart 2020 In 2020 Photo Female Art T Art

Pin Op Amsterdam Old Pictures

Cafe Walvis Amsterdam Walvis Cafe Amsterdam

Kalverstraat 55 63 Amsterdam Oorspronkelijk Zat Hier Een Filiaal Van Au Bon Marche Waar Men Terecht Kon Voor Allerlei Amsterdam

Amvest Wint Prijsvraag Voor Ijburg Ontwikkeling Met Opvallend Jonas En De Walvis Concept Architecten Stedelijk Amsterdam

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.