Fotospeurtocht In Huis

Diposting pada

Natuurlijk kun je dit doen in de omgeving van je huis maar heb je er wel eens aan gedacht dat dit ook kan in het bos of op het strand. Je eigen unieke speurtocht maken met troovie is super simpel én mega snel.

Fotospeurtocht Route Vi Marktcafe Royal Bibliotheek Groningen

Ik maakte voor het piratenfeestje van mijn zoon foto s van herkenbare punten in de buurt zoals de brievenbus en het speeltuintje.

Fotospeurtocht in huis. Ieder kind kreeg zo n boekje. Fotospeurtocht voor piratenfeestje 0 beschrijving. Maak een speurtocht waar je maar wilt.

Deze omgeving leent zich uitstekend voor een speurtocht. Het wordt een fotospeurtocht. Aan de hand van foto s waarop een deel van een voorwerp staat moet het voorwerp worden gevonden.

Deze avond vindt plaats in de vorm van een speurtocht. Maar bij mooi weer kan het uiteraard ook rondom het huis. Aan de hand van de foto s in het boekje konden ze de speurtocht lopen.

Bekijk meer ideeën over speurtochten speurtocht speurtocht kinderen. Die foto s gaan in genummerde enveloppen. Ook heb ik er opdrachtjes bij.

Ik heb gisteren op google maps hem uitgestippeld en aantekeningen gemaakt waar ik de foto s wil maken. Thuis door je eigen wijk in het park of maak een leuke route naar de supermarkt. 7 sep 2018 bekijk het bord speurtochtfeestje van olliebollies dat wordt gevolgd door 2950 personen op pinterest.

Neem close ups van herkenbare dingen een hoek van een tafel een stukje gordijn een detail in het behang een bordje aan een boom een speciale struik etc voor grotere kinderen en volwassenen mag het ook minder herkenbaar zijn dat maakt het spannender. De kinderen zijn lekker aan het spelen of de visite komt gezellig langs en als iedereen er een beetje klaar voor is wordt er op de deur geklopt door iemand die even naar de wc moet of de buurman die op de deur een roffel geeft. Toen heb ik het rondje gelopen en de foto s gemaakt.

Eén van de speurtochten die ik deed met de kinderen was een foto speurtocht. Ik maakte foto s van diverse locaties en printte die uit tot een boekje. Iedere opdracht doe ik in een eigen.

Hij is 6 geworden en wil ook een speurtocht. Zo organiseer je een kinderfeestje buitenshuis en het kost je geen cent. Deze opdracht kan zowel in huis als buiten maar vraagt wel wat voorbereiding.

Bij deze speurtocht kunnen de kinderen binnen blijven dus ideaal voor regenachtig weer. Een leuke activiteit voor binnen met het hele gezin.

Pin Op Pasen

Fotospeurtocht Route Ii Het Oude Gemeentehuis Hoogeveen Het Pand In De Hoofdstraat Op De Foto Is Het Eerste Echte Gemeente Huis V Hoofdstraat Gemeentehuis Foto

Fotospeurtocht Route De Pastorie Grote Kerkstraat Bibliotheek Beroepen

Fotospeurtocht Route V De Ambtswoning Van Burgemeester Tjalma Geschiedenis Bibliotheek Groningen

Het Postkantoor Hoogeveen Fotospeurtocht Route Postkantoor Afbeeldingen Nederland

Fotospeurtocht Route V Volkshuishoud En Industrieschool Vaak Moesten Kinderen Na De Lagere School Meteen Aan Het Werk Een Meisje Van 13 Verdiende Als Beroepen

Pin Op Oude Beroepen En Ambachten

Fotospeurtocht Route Iv Olde Schippershuus Oudste Pand Van Hoogeveen Gebouwd In 1633 Groningen

Fotospeurtocht Route I Pastorie Grote Kerkstraat Beroepen Bibliotheek Groningen

Fotospeurtocht Route Vi Logement Kerkstraat Groningen

Pin Op Oude Beroepen En Ambachten

Fotospeurtocht Route Vi Vermicellifabriek Willemskade Jurrien Thomas Was De Initiatiefnemer Tot De Oprichting Van Vermicellifab Adelaar Ansichtkaart Groningen

Fotospeurtocht Idee Kinderfeestje Kinderfeestje Kinderfeestjes Kinderfeest Activiteiten

Pin Op Games

Pin Op Spelletjes

Fotospeurtocht Route Iv Het Pakhuis Van Spanjaard Foto S Groningen Bibliotheek

Fotospeurtocht Route I De Hoek Streek Hoofdstraat En Noord Willemskade Met De Vermicellifabriek Aan De Wi Hoofdstraat En Hoeken

Fotospeurtocht Route V Het Station Gebouwd In 1870 Spoorlijn Tussen Meppel Via Hoogeveen Naar Hoogeveen Groningen

Fotospeurtocht Route Vi De Grote Kerk Met Bouw Begonnen In 1651 Bouw Kerken Beroepen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.